DryMax Combimat

drymax-combimat-vatskehantering-medicinteknik-absorbest

Beställ kostnadsfritt prov

DryMax Combimat ger dig fördelarna med en absorberande matta och en superabsorberande matta i ett. Den absorberande delen av mattan står du bekvämt på, samtidigt som den har en halkfri undersida. Den superabsorberande delen hanterar större mängder vätska och kan ligga på golvet eller vikas upp över kirurgens fötter vid sittande undersökningar eller operationer. Kombinationsmattan utvecklades främst för att skapa en bättre arbetsmiljö för gynekologer och urologer men används överallt där kombinationen av två mattor är en fördel. DryMax Combimat möjliggör även en ökad hygienkontroll genom att absorbera kontaminerade vätskor.

drymax-Combimat-vatskehantering-medicinteknik-absorbest

Hanterar spillvätskor

Mattan används på golv i operations- och undersökningsrum, där den enkla hanteringen av spillvätskor bidrar till en säkrare och torrare sjukvårdsmiljö. Mattans smidiga design hjälper till att hålla golvutrymme och passager fria från mer skrymmande föremål som ibland används i försök att hantera överflödsvätskor.

Den vit-blå delen på mattan absorberar alla vätskor. Går utmärkt att stå på.
Den gröna delen absorberar vattenbaserade vätskor som saltlösning, urin, fostervatten och blod.

Storlek Artikelnummer Antal/box Absorption
100x110 cm F22202 30 Upp till 15 L

Beställ kostnadsfritt prov

Absorberande mattor för sjukvårdsmiljö

Våra absorberande produkter för överskottsvätskor i vårdmiljöer är anpassade och flexibla verktyg som skapar en säkrare arbetsmiljö och förenklar arbetsflödet.
drymax-Combimat-i-operationsrum-vatskehantering-medicinteknik-absorbest

Vill du beställa våra produkter?

Ange dina uppgifter nedan så hör en produktexpert av sig till dig.