DryMax Border

drymax-border-sarbehandling-medicinteknik-absorbest

Upplev skillnaden!

Ange dina uppgifter så skickar vi kostnadsfria prover till dig.
Notera att vi endast kan skicka till professionella inom sjukvården.

Absorbest DryMax Border är ett sterilt, följsamt och superabsorberande förband med fixeringsfunktion för vätskande sår. DryMax Borders mjuka och följsamma material ger en nära kontakt och är skonsamt mot huden.

DryMax Border förband Absorbest

Ett behagligt sårförband för patienten

DryMax Border har en sårkontaktyta av silikon. Den atraumatiska silikonytan bidrar till att förbandet kan avlägsnas, på ett för huden skonsamt sätt. Förbandet passar på de flesta delar av kroppen där vätskande sår kan uppstå. Förbandet har en skyddsliner som är enkel för vårdgivaren att ta bort innan applicering. När förbandet appliceras ska det hanteras på ett noggrant sätt och strykas ut på huden för att undvika att veck och kanaler uppstår.

DryMax Border placeras och fixeras direkt mot huden och det vätskande såret. Vid applicering kan förbandet även lyftas och omplaceras. Under användning känns förbandet torrt och behagligt, med en vattenresistent baksida som andas. Det sterila förbandet kan användas på vätskande sår som operationssår, skrubbsår eller akuta, vätskande sår.

Storlek Artikelnummer Antal/box Absorption
7.5x7.5 cm F50511/10 10 5 ml
10x10 cm F50513/10 10 25 ml
15x15 cm F50514/10 10 75 ml
10x20 cm F50515/10 10 55 ml

Kostnadsfria prover av DryMax Border

Upptäck mångsidigheten hos DryMax Border!

Med följsamt material ger DryMax Border en nära kontakt med huden. Den atraumatiska silikonytan bidrar till att förbandet kan avlägsnas på ett mjukt sätt.

Vill du beställa våra produkter?

Ange dina uppgifter så kontaktar en applikationsexpert dig.