DryMax 2.4

golvmatta-vatskehantering-i-operationsrum-drymax-2.4-absorbest

Upplev skillnaden!

Ange dina uppgifter så skickar vi kostnadsfria prover till dig.
Notera att vi endast kan skicka till dig som arbetar inom sjukvården.

DryMax 2.4 är en superabsorberande golvmatta för engångsbruk att använda på golv i operationssalar, undersökningsrum, akutmottagningar, ambulanser och motsvarande. Kortfattat; sjukvårdsmiljöer där det förekommer mycket vätska på golvet, där en absorberande matta förenklar och hjälper personalen att hålla rent och säkert.

Förenklar arbetsflödet

Stora mängder vätska vid till exempel kirurgiska ingrepp, såsom artroskopier, kan medföra både risker för vårdpersonal och addera merarbete med rengöring under och efter operationer. Tack vare sin behändiga storlek placeras DryMax 2.4 diskret och enkelt ut på golvet där vätska förekommer eller förväntas samlas, utan att störa personalen i sitt arbete. Mattan är behändig och flexibel och trots sina få millimeter i tjocklek kan den hantera stora mängder vätska. Mattan kan placeras på redan blöta golv. Vätskan som absorberas stannar kvar utan att droppa, vilket gör den enkel att hantera och kassera.

DryMax 2.4 är tillgänglig i dessa förpackningsutföranden:

  • 25 st x 4 = 100 st
  • 100 st i bulkpack
Storlek Artikelnummer Antal/box Absorption
72x37 cm F20241 25x4 =100 Upp till 9 L
72x37 cm F20241-B 100 (bulk) Upp till 9 L

Beställ kostnadsfritt prov

Superabsorberande mattor för sjukvårdsmiljö

Våra superabsorberande produkter för överskottsvätskor i vårdmiljöer är anpassade och flexibla verktyg som skapar en säkrare arbetsmiljö och förenklar arbetsflödet.

Vill du beställa våra produkter?

Ange dina uppgifter nedan så hör en produktexpert av sig till dig.